Battlefield 3 Catch-All

BNice wrote:

For those of you who had a chance to play, are the servers holding up pretty well? And how does the server Ranalin got feel? This is going to be the longest day every

Certis wrote:

PS: That logo WipEout made is awesome.

I'm pretty sure TempestBlayze made the logo and WipEout added suit guy.

Servers are smooth on 360. Zero lag.

BF3 launching is the only downside to my new job, no PTO until 90 days in. If I was still at my old job I'm sure I would have had the same symptoms as 93_confirmed.

Re: Stuck in the campaign.
Wow, that was annoying. I died shortly after posting and decided to try run and gun instead of my usual kill-advance strategy. Apparently the magic 'make the mission advance' spot was literally one step closer to the far wall.

Chatted with my brother while he was playing through the Jet sequence on Hard. He was ranting about how pointless it seemed... that he was trading missiles/flares back and forth without making any progress. After about fifteen minutes he yelled "Got him! Finally!"
Me: "Which wave were you on?"
My Brother: "...... I hate you. What do you mean 'wave?'"
Me: "You haven't fought the two planes at once yet?"
My Brother: "What? No! f*ck! I hate my life!"

Which, despite my greater success with that mission on Normal, basically sums up my feelings about the Jet sequence in the Campaign. It was pretty... but I felt like I was waiting for the 'push a button' prompt while gnawing on a crayon.

93_confirmed wrote:
BNice wrote:

For those of you who had a chance to play, are the servers holding up pretty well? And how does the server Ranalin got feel? This is going to be the longest day every

Certis wrote:

PS: That logo WipEout made is awesome.

I'm pretty sure TempestBlayze made the logo and WipEout added suit guy.

Servers are smooth on 360. Zero lag.

Good to hear. Let's hope it holds out tonight.

Just started the download. 11.5 gigs! Luckily I have a pretty nice download speed and it should take only 25 minutes.

I applied to join. thanks.

No servers pop up in the server browser for some reason. And when I set quick match it puts me in a server but disconnects me right away.

liquid wrote:

No servers pop up in the server browser for some reason. And when I set quick match it puts me in a server but disconnects me right away.

I had that issue initially. Either a reboot or the coincidental timing of the reboot resolved the issue for me.

I put URLs for both servers in the platoon presentation section on the platoon page. Can't use actual links, though. Only way I could get it to work was to replace the "website" link at the top with the server URL instead of gamerswithjobs.com.

I tweeted the Battlelog developer for a feature request. Makes sense that you could link to platoon run servers from the platoon page, so hopefully they'll add it eventually.

MisterStatic wrote:

I applied to join. thanks.

Ditto

My mission tonight is to unlock flares and missiles for my Jets. THey are useless without those upgrades.

Soon I will own the sky!
IMAGE(http://bestanimations.com/Military/Planes/Mirage/Mirage-04-june.gif)

KrazyTacoFO wrote:
MisterStatic wrote:

I applied to join. thanks.

Ditto

Both accepted.

Apparantly my crashes due to the 560ti continue. Between beta and now i rma'd my previous one and picked up another with no OC and 2gb memory (free batman game too). Thinking that maybe it was a lack of memory and buggy factory OC was the primary issues. Guess not. There's still a large group of people with the game crashing with this card.

I may have to finally break down and go AMD.

Dropped an app for the platoon just now. Looking forward to getting in there! Oh yeah, my Battlelog name is discord_god.

ranalin wrote:

I may have to finally break down and go AMD.

Don't hear that everyday.

ranalin wrote:

Apparantly my crashes due to the 560ti continue. Between beta and now i rma'd my previous one and picked up another with no OC and 2gb memory (free batman game too). Thinking that maybe it was a lack of memory and buggy factory OC was the primary issues. Guess not. There's still a large group of people with the game crashing with this card.

I may have to finally break down and go AMD.

It works fine for me. 2 weeks ago ALL my games were crashing. I think it was drivers conflicting with other drivers and couldn't not figure out which one. It started happening after I nstalled the BF3 beta drivers. I did driver cleaners and everything but nothing worked.

I then formatted my machine and everything works fine. I'd say spend 2 hours and reformat first.

Anybody mnkyhead? Not on the doc, and no other GWJ friends, so just thought I'd verify...

TempestBlayze wrote:
ranalin wrote:

Apparantly my crashes due to the 560ti continue. Between beta and now i rma'd my previous one and picked up another with no OC and 2gb memory (free batman game too). Thinking that maybe it was a lack of memory and buggy factory OC was the primary issues. Guess not. There's still a large group of people with the game crashing with this card.

I may have to finally break down and go AMD.

It works fine for me. 2 weeks ago ALL my games were crashing. I think it was drivers conflicting with other drivers and couldn't not figure out which one. It started happening after I nstalled the BF3 beta drivers. I did driver cleaners and everything but nothing worked.

I then formatted my machine and everything works fine. I'd say spend 2 hours and reformat first.

Yea my last resort. When i get time i'll do it.

Oops-- missed this thread, was busy playing/tweaking BF3

Thanks for the cred, Certis, but Tempest definitely did the majority of the work on the banner (I know this was already cleared up, but I felt the need to admit humility)-- now I feel like the guy's jacket is too blue. An artist's work is never done

MannishBoy wrote:

Anybody mnkyhead? Not on the doc, and no other GWJ friends, so just thought I'd verify...

I seem to remember that name from the Battlelog beta, but I don't recall if they are on the forums as well.

Applied to Platoon. Here's a pic of MotoXan waiting to pick up his copy last night. Momma was not too happy I had him out till 12:30am on a school night, but we promised her would would not play until 7am.

IMAGE(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/305296_10150875738060207_733215206_20957167_2046410061_n.jpg)

How old is MotoXan (fake name)?
I am just wondering how old a kid has to be for his mom to accept him killing humans virtually.
Monsters are OK, as long as it's Wizard 101 or Lego!

Ran - Does BF3 play well with AMD cards? I remember lots of people having issues in BC2.

I have a 570 in my new build and it is silky smooth.

BTW, Battlelog f*cking rules.

Fedaykin98 wrote:

Ran - Does BF3 play well with AMD cards? I remember lots of people having issues in BC2.

I have a 570 in my new build and it is silky smooth.

My my 570 is playing this game like a champ. No complaints from me.

groan wrote:

How old is MotoXan (fake name)?
I am just wondering how old a kid has to be for his mom to accept him killing humans virtually.
Monsters are OK, as long as it's Wizard 101 or Lego!

He's 10. I'm not too happy about the language in most games today, but we talk to him about it and we don't use it ourselves. Just have to set the expectations. Mom was a tough cookie to crack, but he has great grades in school and is a pretty well rounded kid. He knows its just a game.

I'm running crossfired 5770+5750 and it rarely drops under 30fps with VSync on (display settings on Auto @ 1680x1050, so everything's on high or ultra settings)-- although I haven't seen any screen tearing with Vsync off, it runs at a smooth 50+ fps.

Fedaykin98 wrote:

Ran - Does BF3 play well with AMD cards? I remember lots of people having issues in BC2.

Seems the opposite in BF3. ATI has been much more stable with better performance (according to some HardOCP tests in the beta)

EDIT: In digging around after feeling like the mouse input felt different somehow than the alpha/beta, it seems some are claiming that it has negative accel. In screwing around with editing one of the config files to test the "fix", it seems these files are cloud synced. Every time I changed them, I got a warning that I was out of sync with the cloud, and it asked me which version I wanted. I always said cloud at first, then I'd go into the game, see no effect, then leave and look at the file again. The variable kept changing back. So I thought, "surely it's not syncing this config file too?" but once I took the local version, the setting changed. I think it feels better, but I'll have to play some more.

Empty servers not allowing you to run around and get in vehicles kind of sucks. How they heck are you ever going to learn to fly or test things out? You're going to have to go into active games and be "that guy" that's crashing the important vehicles over and over until you figure it out.

Can't believe they didn't put in a sandbox map with a bunch of vehicles and free roaming ability.

For all the people applying, would you mind setting your country in your profile so we know if we are going to be able to play on the same servers?

I'm using a ATI 5870 with everything set to ultra and it plays just fine for me.