Battlefield 3 Catch-All

like a 31 mb patch for mne.

201mb patch on 360.... curiouser and curiouser.

The 360 version can't cope with patches. If freezes on start up after every one. Once it's gotten over that hiccup it's fine.

So why the crap did mine download a 3gb patch?

I believe the patch is a fix to the single-player game.

BlackSabre wrote:

So why the crap did mine download a 3gb patch?

DICE is trolling their Aussie fans.

It's probably just all the extra code they wrote to pass by all the spiders, snakes and man eating sharks that live in our internet tubes.

And just to point out the fact most of you get your internet in monthly rations. trololo? ;p

Pikey26 wrote:

And just to point out the fact most of you get your internet in monthly rations. trololo? ;p

I seriously never consider that. It really does suck that data caps exist.

ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:
ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:

Anybody dealt with a no sound bug?

happens from time to time for me... i just goto options and it starts up again

I'm on PC, not getting any sound at all. Cycled audio settings in game, alt tabbed and made sure the volume was up for it in the mixer.

I'm also on PC. When it happens to me is when i first start the game in window mode and then maximize the window. I lose all game sound, but when i goto options (or change to any menu) it starts back up.

If it's just the game i'd look at the audio settings and make sure they match your setup.

I'm starting up in full screen and get nothing. Including intro vids. Through multiple restarts of game and machine. No issues with other games. EA really pisses me off.

Gimpy_Butzke wrote:
Pikey26 wrote:

And just to point out the fact most of you get your internet in monthly rations. trololo? ;p

I seriously never consider that. It really does suck that data caps exist.

Wait, what? You guys don't have monthly caps on your internet?

IMAGE(http://i.chzbgr.com/completestore/2008/10/5/128677465431083335.jpg)

My household used... I think 396 gb of bandwidth last month? (me that plays games while streaming/viewing a stream on 2nd monitors whenever my computer is on + 2 others that stream movies at during all evening hours pretty much).

I have a static fee of 50 dollars a month.

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Some of us have caps. Comcast has 300 GB caps.

Pikey26 wrote:

My household used... I think 396 gb of bandwidth last month? (me that plays games while streaming/viewing a stream on 2nd monitors whenever my computer is on + 2 others that stream movies at during all evening hours pretty much).

I have a static fee of 50 dollars a month.

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

IMAGE(http://3.bp.blogspot.com/_AyG15tuYiRY/SrCXBvy6EtI/AAAAAAAAAas/ScCaqwM4HCA/s400/LOLCat_Unimpressed.png)

I have 100GB cap a month and I barely use it all. To be honest the only time it gets worked hard is when I grab a new steam game. Even then most of it's on the freezone which doesn't go towards my cap. Still sucks that we even have caps though considering it's not even as fast as your internet speeds.

FlamingPeasant wrote:
ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:
ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:

Anybody dealt with a no sound bug?

happens from time to time for me... i just goto options and it starts up again

I'm on PC, not getting any sound at all. Cycled audio settings in game, alt tabbed and made sure the volume was up for it in the mixer.

I'm also on PC. When it happens to me is when i first start the game in window mode and then maximize the window. I lose all game sound, but when i goto options (or change to any menu) it starts back up.

If it's just the game i'd look at the audio settings and make sure they match your setup.

I'm starting up in full screen and get nothing. Including intro vids. Through multiple restarts of game and machine. No issues with other games. EA really pisses me off.

Have you tried repairing your instal?

Gimpy_Butzke wrote:
FlamingPeasant wrote:
ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:
ranalin wrote:
FlamingPeasant wrote:

Anybody dealt with a no sound bug?

happens from time to time for me... i just goto options and it starts up again

I'm on PC, not getting any sound at all. Cycled audio settings in game, alt tabbed and made sure the volume was up for it in the mixer.

I'm also on PC. When it happens to me is when i first start the game in window mode and then maximize the window. I lose all game sound, but when i goto options (or change to any menu) it starts back up.

If it's just the game i'd look at the audio settings and make sure they match your setup.

I'm starting up in full screen and get nothing. Including intro vids. Through multiple restarts of game and machine. No issues with other games. EA really pisses me off.

Have you tried repairing your instal?

I'll give it a shot.

New One!

Woo here's another!

Sweet, BFFs is pretty awesome. Has anyone shown these to someone that doesn't know anything about BF3? I've been wondering if they would like this show at all without knowing all the inside jokes they pull.

Love it

Is it just me, or is Aftermath dying pretty fast? I really like this DLC, but there don't seem to be that many populated servers when I want to play. Not that there aren't a few, but not like i expected.

Guess the game is just getting old and people are wandering off.

Hmm, seems like heaps over here still. They're perfect for TDM. I never see them on Rush though.

Under 100 ping, I right now have only 11 populated servers. Of course, it is Christmas Eve, but it's been like that most of the last week.

MannishBoy wrote:

Is it just me, or is Aftermath dying pretty fast? I really like this DLC, but there don't seem to be that many populated servers when I want to play. Not that there aren't a few, but not like i expected.

Guess the game is just getting old and people are wandering off.

Could be just you, but I"ve been getting frustrated with most of my populated servers on my favorites all being aftermath.

THere are only very few populated servers below 50 ping for me to play CQD on anymore.

Unless I play with Pikey I pretty much always end up on Aftermath. Nearly all of the populated servers on my favorites are AM and I don't remember the last time I played BTK or Vanilla.

I miss BF3. Apparently, an expansion was released in my absence. After the holidays, it's time to return.

MannishBoy wrote:

Under 100 ping, I right now have only 11 populated servers. Of course, it is Christmas Eve, but it's been like that most of the last week.

There are lots playing Aftermath on 360. I don't have any ping restrictions in place though.

With Aftermath Battlefield is now the game I imagined it was going to be on release. Rush is a ton of fun on the Aftermath maps and there are always a few matches on the go.

Yeah, Aftermath is the shiznit. And it's plenty busy on the 360.

It seems a lot of the servers I played on have disappeared because I rarely play on a server with green ping anymore. I think green is under 80 ping. A lot of the time I play with Pikey it ends up being over 100.

Gimpy_Butzke wrote:

It seems a lot of the servers I played on have disappeared because I rarely play on a server with green ping anymore. I think green is under 80 ping. A lot of the time I play with Pikey it ends up being over 100.

And Pikey's ping is somehow -6, right?

Most of the time it's between 6-8.